Wat is glasvezelbehang?


glasvezelbehang

 

Bent u benieuwd wat glasvezelbehang is, lees dan deze blog!

 

Glasvezelbehang is gemaakt van fijne glasvezels daar waar normale soorten behang vaak gemaakt worden van papier.
De glasvezels worden op een speciale manier verweven. Vervolgens worden ze geperst net zo lang tot er een enorm fijn en heel erg sterk gaas ontstaat.

 

Glasvezelbehang is beschikbaar in verschillende structuren zoals, de visgraatstructuur, de zigzagstructuur, de ruitstructuur en de weefstructuur.

 

Glasvezelbehang is maar in één kleur leverbaar en dat is de kleur neutraal wit, het glasvezelbehang is gemakkelijk over te schilderen met latexverf.
U kunt dus uiteindelijk een unieke en warme uitstraling creëren die voldoet aan uw eigen wensen.

 

Het nadeel van glasvezelbehang is dat het lastig te verwijderen is. Het behangen zelf is erg eenvoudig.

Glasvezelbehang wordt vaak gebruikt om muren die beschadigd zijn te versterken. Is het pleisterwerk of het stucwerk van een muur niet zo goed, dan kunt u dit met glasvezelbehang keurig tegen de muur houden.

 

Het pleisterwerk of het stucwerk krijgt dan niet de kans om verder af te brokkelen. Wanneer u het glasvezelbehang voornamelijk heeft aangebracht om de muur te beschermen dan kunt u er gewoon overheen behangen. U kunt er echter ook over heen schilderen. De structuur van het glasvezelbehang blijft dan gewoon behouden.

U kunt daarnaast ook overwegen om geluiddempend glasvezelbehang te kopen. Deze geluiddempende varianten van glasvezelbehang zijn echter wel iets dikker dan het normale glasvezelbehang. Wat ook een feit is dat glasvezelbehang niet of nauwelijks zal branden.

 

Wilt u graag persoonlijk advies over glasvezelbehang, neem dan contact met mij op!

 Reactie schrijven

Commentaren: 0

CONTACTGEGEVENS

Fred schilder- en behangwerken

Werkplaats

Edisonstraat 3AA

1704 RL Heerhugowaard

PERSOONLIJK ADVIES

Bel voor persoonlijk advies

06-24856024 of stuur een e-mail naar info@fredschilderwerken.