Airless spuiten van muren en/of plafonds

Bent u van plan om uw muren of de plafonds van uw nieuwbouwwoning of bestaande woning te schilderen? Kies dan voor airless spuiten, strepen en banen zijn dan verleden tijd. Met de nieuwe airless verfspuit krijgt u keer op keer het gewenste resultaat!

 

Er zijn verschillende manieren om de muren of het plafond te voorzien van een nieuwe verflaag. De muren of het plafond kunnen gesaust worden, maar u kunt ook kiezen voor een nieuwe techniek airless spuiten.

 

De airless spuit wordt met een zeer hoge druk van 200 barr gespoten, de verf komt er dan verneveld uit waardoor er geen strepen of banen zichtbaar zijn. Ook heeft deze methode een hoge snelheid waardoor de verf nat op nat gespoten wordt, dit zorgt ervoor dat de verf mooi in elkaar overloopt.

 

Het verfspuiten zorgt op strakke muren voor een mooi en glad resultaat, op een snellere manier!

 

Omdat het spuiten veel nevel achterlaat, is het van belang dat de ruimte goed wordt afgeplakt. Denk hierbij aan ramen, kozijnen en trappen. Het liefst wordt dit ook gedaan in lege ruimtes, denk hierbij aan geen meubels of accessoires.

 

Kan je airless latex spuitwerk bijwerken of repareren?

Er is een klein nadeel aan het spuiten van de muren of de plafonds. Zodra de eerste buts, kras of veeg op de gespoten wand komt is iets lastiger te herstellen. Dit omdat een kwast of roller nooit de structuur van het spuitwerk kan evenaren. Dit kan het beste opgelost worden door het gebruiken van een lak roller en heel lichtjes met de exacte muurverf erover heen te gaan.

Wilt u graag persoonlijk advies of een offerte na het lezen van deze blog?

Neem dan contact op. Plan slim, dus zoek alles ver van te voren uit!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

CONTACTGEGEVENS

Fred schilder- en behangwerken

Werkplaats

Edisonstraat 3AA

1704 RL Heerhugowaard

PERSOONLIJK ADVIES

Bel voor persoonlijk advies

06-24856024 of stuur een e-mail naar info@fredschilderwerken.